Vánoční...

Určitě víte, že i u nás máme skvělé superpotraviny!

Víte však, jak skutečně české superpotraviny jíst a užívat si je na 100 %?

Exkluzivní příběhy plné moudrosti a laskavosti. Navíc...

  • V čem jsou prospěšné?
  • Jak je jíst podle ročních období?
  • Jak využívat jejich skrytý potenciál a energie?

Vydejte se na cestu, kde objevíte:

  • původ našich superpotravin a čím nám prospívají...
  • laskavé příběhy o potravinách, které i vás naladí k jídlu a milým vzpomínkám na dětství a dospívání...
  • skryté energie a vzkazy důležité pro naši psychickou a zdravotní pohodu...

O tom, co, kdy a jak jíst si můžete přečíst všude...

... stejně tak o tom, jaké superpotraviny (jako jsou chia, goji, quinoa) si máte ve zdravých výživách kupovat.

 

Avšak o SUPERpotravinách pocházejících z českých polí, farem, lesů a zahrad se moc nepíše!


Rozhodla jsem se to změnit!

Trošku alternativně a přitom seriózně, jsem pro vás připravila:

21 PŘÍBĚHŮ 

ČESKÝCH SUPERPOTRAVIN

Román plný laskavosti. Žádná obyčejná výživová příručka.

  • Od základů až na půdu protkaných laskavým pohledem na jídlo a potraviny.
  • Povídání o zdraví prospěšných (i potenciálně zdraví škodlivých) látkách v lokálních potravinách.
  • Historie a "když jídlo mluví" pro každou superpotravinu.
  • Menu z českých luhů a hájů okořeněné selským rozumem i asijskými medicínami.
  • Česnek, med, brokolice, borůvky, sádlo, rajčata, cibule, kysané zelí, oříšky aj...

Kdo jsem?

  • Inženýrka biochemie a potravinářské technologie.
  • Žena, kterou zajímá kvalitní jídlo a povídá si s potravinami.
  • Matka a manželka, která chce pro svoji rodinu i sama sebe zdravé jídlo bez diet a konkrétních stravovacích systémů.
  • S energií vichřice, klidnou sílou vánku a zdravým selským rozumem... takhle propojuji znalosti o potravinách s jejich povídáním.

 

 

Elektronická kniha (e-kniha)

o lokálních superpotravinách


  • Potraviny vhodné pro jednotlivá roční období!
  • Středoevropské superpotraviny pocházející z našich polí, farem, strání a lesů.
  • Vitamíny, minerály a zdraví prospěšné látky.
  • Lidová moudrost, ajurvéda a tradiční čínská medicína.
  • Termický vliv jídla, jin a jang v naší stravě.

Obsah:

  • Jídlo a potraviny podle ročních období inspirované zkušenostmi našich předků i tradiční čínské medicíny
  • Alternativní pohledy na naši stravu (jin-jang, termické vlivy, čakry a vliv potravin)
  • Jaro - brokolice, řeřicha a ocet
  • Léto - rybíz, borůvky, maliny, ostružiny a rajčata
  • Pozdní léto - hrušky, ořechy, dýně a houby
  • Podzim - červená řepa, cibule, česnek a šípky
  • Zima - lněné semínko a olej, máslo, sádlo, med a zelí.

 

 

První reakce na...

21 příběhů českých superpotravin

To, co jsem v e-knize objevila, je naprosto úchvatné a hlavně konečně ukazuje jídlo ve světle, v jakém ho ještě nikdo neukázal!

Eva PitnerováVědma, www.evapitnerova.cz

Díky této knížce si možná i vy zavzpomínáte na své dětství. Mně jednotlivé příběhy evokovaly řadu situací, které jsem v dětství prožila a příjemně jsem si zavzpomínala.

Iva JančíkováEkonomka a podporovatelka regionálních potravin, www.farmyliberecka.cz

Líbí se mi Tvůj lidský, selský rozum, přístup a něha, která v tom fakt je. Myslím, že e-kniha bude mít velký přínos pro ostatní díky celistvému pohledu.

Darina ŠindelářováAutorka e-kuchařky 21 českých supepotravin na talíři, www.darinasindelarova.cz

E-knihu získáte za
590 Kč.

Za tuhle cenu...

  • ... se dva v restauraci asi najíte, ale rozhodně si k jídlu nedopřejete kvalitní dobré víno.
  • ... koupíte, možná, jednu botu. Ale co ta druhá?

Vánoční nabídka výjimečně zahrnuje v ceně e-kuchařku spolu s konzultací!

Do 20.12. do půlnoci!

Vaše důvody, proč si superpotravinovou e-knihu pořídit:

  • 1
    Nikde nenajdete UCELENÉ povídání o ČESKÝCH superpotravinách, jejich historii a obsahu zdraví prospěšných látek (včetně upozornění i na jejich rizika při konzumaci).
  • 2
    V e-knize naleznete kromě klasického pohledu na potraviny i ty ALTERNATIVNÍ.
  • 3
    Objevíte vzkazy a TAJEMSTVÍ potravin včetně MOUDROSTI našich praprababiček a starých civilizací.
  • 4
    Získáte INSPIRACI na to, jak známé potraviny používat a užívat nejen v kuchyni.
  • 5
    Když se nedozvíte nic nového nebo vás e-kniha nezaujme, můžete do 30 dní POŽÁDAT O VRÁCENÍ PENĚZ bez udání důvodu.
  • 6
    Dostanete pět zajímavých BONUSŮ v hodnotě více než 1100 Kč včetně TELEFONICKÉ KONZULTACE ZDARMA a LEPŠÍ CENY na E-KUCHAŘKU 21 českých superpotravin na talíři!

Zajímavé bonusy k e-knize:

Vánoční bonus ZDARMA

S koupí e-knihy získáte exkluzivní e-kuchařku 21 českých superpotravin na talíři.

V současné době je k dispozici jen pro čtenáře 21 příběhů!

Autorkou je Darina Šindelářová, která pro vás připravila všechny superpotraviny na talíři - od polévek, přes hlavní jídla, zdravá dochucovadla až po dezerty. Základní informace o e-kuchařce naleznete zde.


Bonus č. 1

Tipy na stravu podle čínské medicíny (TČM) pro jednotlivá roční období. S každým ročním obdobím obdržíte několik stránek nejdůležitějších tipů od Ing. Michaely Dvořáčkové, odbornice na dietetiku pěti elementů - alias stravu v souladu s TČM.

Bonus je ZDARMA v celkové hodnotě 300 Kč.


Bonus č. 2

30 minutový telefonický pokec s autorkou e-knihy o tom, jaké potraviny podpoří právě vás a proč máte rádi třeba ředkvičky a ne červenou řepu, případně proč třeba milujete colu a ne vodu s citronem. Konzultaci je možné pojmout jako celostní poradenství pro zdraví a výživu.

Bonus je ZDARMA, ale v cenové hodnotě 500 Kč.

Bonus č. 3

Konzultace a sdílení receptů a informací o potravinách (nejen českých superpotravin) se mnou, Darinou Šindelářovou a ostatními čtenáři v uzavřené facebookové skupině Máme rádi české potraviny.


Bonus č. 4

Doživotní aktualizace - hodnota nevyčíslitelná.

Vždy jednou za čas budu kontrolovat platnost uvedených odkazů a informací. V případě, že bude nutné knihu doplnit o nové informace, zašlu vám zaktualizované vydání e-knihy.

Otázky a odpovědi:

  • 1
    Má smysl si e-knihu kupovat, když všechny informace naleznu na internetu?
    Jsem si jistá, že mnohé z informací v e-knize budou pro vás nové nebo minimálně v podobě, která vás inspiruje k experimentům se známou potravinou nebo jejím zařazením do vaší stravy.
  • 2
    Mám doma hory tištěných knih o výživě, potřebuji ještě i nějakou elektronickou?
    Toto není klasická kniha o výživě, je o potravinách z našich luhů a hájů. Informace z ní můžete využít nejen v kuchyni, ale i jako inspiraci pro zdravotní prevenci z přírody! Přečtete si krásné příběhy ze života a získáte pohlazení po duši. Navíc ke klasické knize neobdržíte možnost telefonické konzultace ani přístup do facebookové skupiny Máme rádi české potraviny.
  • 3
    Jak získám možnost si ještě pořídit e-kuchařku?
    Poté, co obdržíte zakoupenou e-knihu, získáte i vlastní odkaz ke koupi e-kuchařky.

Reference

Četl jsem Veroničinu prvotinu 10 klíčů k tajemství potravin. Byla skvělá, nabitá důležitými informacemi o potravinách, které mnoho lidí ani netuší a měli by. Proto jsem byl velmi zvědavý, co mi nabídne druhá kniha. A byl jsem překvapen. Tato kniha je jiná. I když i v ní najdete mnoho důležitých informací stejně jako v předchozí, je k tomu ještě vyspělejší, čtivější a dokonce vtipnější. Popravdě mně se četla jako příběh, dýchla na mě vůně mého dětství a všech ročních období. Je to způsobem jakým Veronika „vypráví“ a i tím, že popisuje potraviny, které jsou naše. Které jsou tady doma stejně jako my a které vlastně spoluvytváří domov. A jakoby úplně mimochodem a s lehkostí mě „přinutila“ koupit si dnes lněné semínko a pustit se do přípravy dlouho odkládané kvašené zeleniny. A i když si myslíte, že naše „superpotraviny“ znáte jako své boty, věřte mi, mají vás čím překvapit.

Erik PalkoFyzioterapeut, www.erik-palko.cz

Upřímně... je to naprostá bomba! Nikdy jsem nečetla tak čtivou knihu o potravinách! Veronika má dar sdělit informace poutavě, a tak jsem měla za dva dny přečteno. Nečekejte žádnou nudnou příručku o tom, kolik která potravina obsahuje vitamínů, ale připravte se na krásné příběhy, inspirace a zkušenosti, které Veronika za celý život nasbírala. Dokáže potravinám naslouchat a vycítit, co nám třeba rajčata chtějí sdělit a jak nám může jejich konzumace pomoci. Tato kniha by rozhodně neměla chybět v žádné kuchyni. Proč jíst potraviny, které k nám musely přeletět půlku zeměkoule, když tady v Čechách máme takové klenoty?

Martina DoubkováAutorka projektu Jóga Doma, www.martinadoubkova.cz

Nová Verčina knížka mě prostě bavila! Není v ní, kolik kalorií smím nebo nesmím zkonzumovat, ani jaké potraviny jíst a jaké ne. Namísto toho si přečtete zajímavosti o běžných surovinách. V úvodu se Verča věnuje představení základních myšlenek čínské medicíny, která se jako nitka vine celou knihou. Vše je doplněno milými příhodami z osobního života a vzpomínkami z dětství. Když si v pošmourném večeru čtete o borůvkách nebo rybízu, hned je léto o něco blíž...

Zdeňka TejkalováLektorka

Děkuji za 21 příběhů, ty české superpotraviny mě natolik zaujaly, že jsem s rodinnými přestávkami celý den četla tvůj text. Musím uznat, že píšeš tak lehce a děj krásně plyne, že se to čte jedna báseň. Dočetla jsem k podzimu a pak dostala takovou chuť na ty opečené hrušky na skořici, o kterých píšeš, že jsem se hned musela pustit do vaření. Ještě teď se olizuji při myšlence na tu dobrotu - hrušky na másle a skořici jsou přesně to, co mi dnes povzneslo náladu.

Iva JančíkováEkonomka a podporovatelka regionálních potravin, www.farmyliberecka.cz