Chcete jíst kvalitně a podle své chuti

bez ohledu na reklamy?


Chcete si konečně udělat jasno v tom,

co můžete vy i vaše děti jíst bez starostí o své zdraví?

Už vás nebaví rozdílná tvrzení médií a různých odborníků o vajíčkách, margarínech, tucích aj.?

Zjistěte, které potraviny mužete bez obav jíst,

a kterým se obloukem vyhnout!

Vytvořila jsem pro vás e-knihu, podle které:

  • jednoduše pochopíte, co je kvalitní jídlo.
  • jak si správně vybrat chutné a přitom zdravé potraviny.

Po studiích jsem zjistila, že ucelený a jasný přístup k výživě si stejně budu muset vytvořit sama. Nenašla jsem totiž žádný, který by respektoval selský rozum, moderní vědu i tradiční východní postoje k jídlu a přitom nevypadal nějak podezřele.

Začala jsem se této oblasti věnovat a propojila své odborné vzdělání s každodenním životem, tradicemi našich předků, poznatky vědy i východní medicínou. Tehdy jsem se rozhodla, že se o své poznatky, a jak jíst zdravě a přitom podle své chuti, podělím i s vámi.

Dozvíte se...

  • PRAVDIVÉ INFORMACE o jídle bez bulvárního podtónu.
  • TIPY, jak se i vy můžete SNADNO ZORIENTOVAT v tom, co si kupujete a pak JÍTE.
  • VYSVĚTLENÍ a PŘEHLED konkrétních a OSTŘE DISKUTOVANÝCH složek potravin
    jako jsou éčka, ztužené tuky, palmový olej, chemikálie v potravinách, fruktózový sirup, ale i mikroorganismy listérie, salmonela nebo jiné "breberky" v jídle

Elektronická kniha

(e-book)

vám poslouží:

  • abyste se zorientovali ve svém jídle od jednoduchých věcí až po ty ostře sledované a diskutované.
  • abyste jedli kvalitní, zdravá a přitom chutná jídla.
  • abyste věděli, jaké éčko je příšerné a jaké ještě můžete akceptovat.
  • abyste dokázali rozlišit, jaký tuk můžete použít do salátu, jaký na pečení a vaření nebo do buchty.

O čem je?

  • O POTRAVINÁCH, které si můžete v ČR koupit nebo vypěstovat.
  • O informacích a tipech, které SNADNO POUŽIJETE při svých nákupech a domácím vaření.
  • O vašem výsostném právu JÍST DOBŘE a přitom to, CO MÁTE RÁDI.

O čem není?

  • O poučkách, zákazech a příkazech ve stravě.
  • O vaření alá Láďa Hruška (bez urážky 😉 ).
  • O jídelníčcích, kaloriích a dietách.

Zajímavá a přehledná e-kniha!

V první části snadno porozumíte základům:

  • o VODĚ (co pít a čeho se vyvarovat),
  • o MASE, MLÉKU, LUŠTĚNINÁCH a jiných bílkovinách (které jsou vhodné a které méně),
  • o CUKRECH, SIRUPECH, ŠKROBECH A VLÁKNINĚ a jak jednotlivé sacharidy rozpoznat ve složení potravin, a které jíst a které ne,
  • o TUCÍCH, MARGARÍNECH a OLEJÍCH aneb jaké a jak je používat ve své kuchyni (a proč používat či nepoužívat sádlo, rafinované nebo za studena lisované oleje).
  • KUCHAŘSKÉHO ZPRACOVÁNÍ „nových” potravin (quinoa, bulgur, jáhly) ve svém jídelníčku.

 

Ve druhé části se blíže seznámíte:

  • s pohankou, dýní, náhražkami masa, rakytníkem a „novými” potravinami,
  • se „zlými”, méně „zlými” i „hodným”i ÉČKY,
  • s GMO nebo-li geneticky modifikovanými organismy a potravinami,
  • s plísněmi a „breberkami”, které nám nejen v jídle mohou prospívat i velmi škodit,
  • s tipy a konkrétními radami, jak JEDNODUŠE JÍST podle své chuti, „selského rozumu” i současných poznatků vědy.

Díky několikaleté praxi, studiu i vlastnímu zdraví jsem:

  • Připravila tuhle příjemně čtivou e-knihu nejdůležitějších informací o potravinách a jídle, abyste se v tom mohli snadno zorientovat i vy.
  • Na více než 100 stranách A4 velikosti jsem shrnula konkrétní rady, tipy a vlastní zkušenosti i příběhy s jídlem.
  • Setřídila a zodpověděla jsem přímo pro vás nejzajímavější dotazy, které nás v oblasti jídla trápí (ano či ne - mléko a mléčné výrobky, éčka, průmyslově zpracované potraviny).
  • Přidala jsem informace o (staro)nových potravinách jako jsou: pohanka, rakytník, robi maso, šmakoun, quinoa a také povídání, jak jíst s chutí, zdravě a takzvaně vědomě.

To vše vám teď nabízím v ucelené podobě včetně zajímavých bonusů:

10 klíčů k tajemství potravin

Pro ty z vás, co to myslí se svým zdravím a jídlem opravdu vážně i s hodinovou osobní/telefonickou konzultací!

E-knihu spolu s bonusy a konzultací o výživě a zdraví získáte za 1090 Kč.

Nebo samotnou e-knihu s bonusy za 590 Kč.

  • Díky kvalitně zpracovaným informacím a bonusům zdarma se stává skvělou investicí do zdraví vás i vaší rodiny.
  • Od teď budete vědět, z čeho můžete vařit i jaké jídlo si dát v restauracích.
  • Ti, co to myslí vážně získají moji osobní/telefonickou konzultaci v délce 60 minut, přímo pro vás na míru!

Je to skvělý dárek v podobě mojí osobní podpory pro celostní přístup k jídlu, potravinám i zdraví. Dárek je v hodnotě 1000 Kč.

Vaše důvody, proč si pořídit tuto e-knihu:

  • 1
    Nemusíte DLOUZE hledat na internetu, číst hory knih o výživě a jídle. UŠETŘÍTE SVŮJ ČAS.
  • 2
    UŠETŘÍTE PENÍZE, protože budete vědět, jaké potraviny kupovat a nemusíte utrácet za blafy.
  • 3
    Získáte INSPIRACI - recepty a konzultaci o potravinách i zdraví.
  • 4
    Když se nedozvíte nic nového nebo vás e-kniha nezaujme, můžete do 30 dní POŽÁDAT O VRÁCENÍ PENĚZ bez udání důvodu.
  • Navíc tuto e-knihu můžete používat a číst pořád dokola. To, co se v ní naučíte, už vám nikdo nevezme.
  • Její hodnota se bude stále navyšovat, protože k e-booku získáváte doživotní aktualizaci o nové poznatky, výzkumy a recepty.
  • jsou ZDARMA jako poděkování za vaši investici do e-booku.
  • mají celkovou hodnotu 1420 Kč.

Bonus č. 1

ZDARMA: Poukaz na hodinovou osobní/telefonickou/Skype konzultaci v hodnotě 1000 Kč.

Platnost poukazu 1 rok
od zakoupení e-booku.

Chcete si vyzkoušet, jak vypadá celostní konzultace výživy a zdraví? Ode mě ji teď získáváte jako poděkování zcela zdarma.

Hodnota poukazu zahrnuje 60 minut práce s vámi a vašimi dotazy. Objednejte si ji e-mailem nebo telefonicky. Téma a zaměření záleží jen na vás. Je jen na vás, zda-li:

  • budete chtít zkonzultovat svoji stravu, potraviny nebo jak si vytvořit vlastní zdravější jídelníček.

  • si rozdělíte konzultaci na 2krát 30 minut nebo si připravíte dotazy a budete chtít odpovědi získat v psané formě.

Bonus č. 2

ZDARMA:
Tabulky všech aditiv, která mohou být potenciálně nebo prokázaně zdraví škodlivá - v ceně 100 Kč.

Bonus č. 3

ZDARMA: Přehledy nejdůležitějších a prakticky použitelných informací do vlastní kuchyně v ceně 120 Kč.

Bonus č. 4

ZDARMA:
Receptář Vědomé výživy v hodnotě 200 Kč s pravidelnou aktualizací (1x až 2x ročně) o nové recepty.

Bonus č. 5

ZDARMA:
Doživotní aktualizace - hodnota nevyčíslitelná.

Vždy jednou za čas budu kontrolovat platnost uvedených odkazů a studií. V případě, že nastanou změny v oblasti výživy nebo bude nutné knihu doplnit o nové informace, zašlu vám zaktualizované vydání e-booku.

Nejčastější otázky a odpovědi:

  • 1
    Má smysl si příručku kupovat, když všechny informace naleznu v současné době na internetu?
    Ano, má. Nabízím vám totiž UCELENÝ POHLED opravdu od ZÁKLADŮ - čím sladit, co jsou polysacharidy, jaké tuky a oleje používat, co je mastná kyselina apod. Zároveň se dozvíte také vše o GMO i bakteriích a plísních v potravinám (kdy nám prospívají a kdy škodí). To jsou znalosti a informace, které v takto celistvé podobě nikde nenajdete.
  • 2
    Mám doma hory tištěných knih o výživě, potřebuji ještě i nějakou elektronickou?
    Výhodou té elektronické je, že JEDNÍM PROKLIKEM snadno najdete původní zdroj mé inspirace a informací. Takže si uděláte ÚSUDEK SAMI, můžete objevit další zajímavosti a nemusíte běhat po knihovnách a hledat nebo kupovat další knihy. Navíc ke klasické knize neobdržíte konzultaci zdarma s autorem.
  • 3
    Co je v této knize o výživě nového oproti tomu, co nám tvrdí média a jiní odborníci?
    Tato kniha není o výživových směrech, ale o tom, co jíme, z pohledu KVALITY a našeho ZDRAVÍ. Současně je tak akorát jednoduchá i odborná, aby pokryla vše o jídle i související témata. Při psaní jsem objevila mnohé zajímavosti, kterými jsem e-knihu okořenila - například, že rostlinka stévie se kdysi používala jako ANTIKONCEPCE nebo že existuje ZOMBIE MÁSLO.
  • 4
    O svoji stravu velmi dbám a mám mnoho nastudováno, bude mít pro mě e-book tu správnou hodnotu?
    ANO - oproti jiným autorům přináším například neotřelý pohled na BOTULOTOXIN, salmonelu, PROBIOTIKA i antibiotika. ANO - nestavím se do role vševědoucí, ale věnuji vám bonus DOŽIVOTNÍ AKTUALIZACE o nové poznatky, studie a vědomosti, které si i já nadále vyhledávám a rozšiřuji. ANO - protože můžete do 30 dní od zaplacení požádat o vrácení peněz, pokud tu správnou hodnotu pro sebe nenaleznete.

E-kniha z pohledu ostatních...

Kniha se Vám povedla. Dala jste si s ní hodně práce, to je vidět. Odkazy byly taky zajímavé, něco jsem už znala, ale ráda jsem si osvěžila paměť 🙂 Některé odborné věci jsem si doplnila a srovnala, děkuji. Mile mě překvapil Váš odkaz na "spinování" vody. 10 klíčů bych klidně doporučila všem. Laikovi ukáže potraviny z jiného úhlu a lidé jako já si v ní určitě najdou zajímavosti a hlubší souvislosti.

Jana JuříčkováKonstruktérka

Táto kniha je nabitá skvelými informáciami o poznávaní potravín. Je to nádherne ucelený zoznam položiek, na ktoré si treba dávať obzvlášť veľký pozor, aby sme svoje telo zbytočne nevystavovali priveľkému riziku ohrozenia na zdraví a vitalite. Je písaná odborne, ale stále dostatočne čitateľná aj pre úplných laikov. Oceňujem aj mnohé recepty, ktoré boli takmer zabudnuté a tiež veľa odkazov na články a štúdie, ktoré idú do úplnej hĺbky problematiky potravín. Myslím, žeby táto kniha nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Veľmi odporúčam a som rada, že ju vo svojej knižnici už mám.

Jana RadochováLife 4 You, s.r.o., www.janaradochova.sk

Jako terapeut tradiční čínské medicíny jsem už poměrně navyklý na to, že se moje názory často rozcházejí s „moderními a modními“ stravovacími doporučeními. Proto jsem byl velmi zvědavý, co najdu ve Veroničině knize. Byl jsem ale víc než jen velmi mile překvapen. I když je plná informací podložených moderními výzkumy, vůbec neodporuje prastaré moudrosti čínské medicíny. Naopak je napsaná fundovaně s důrazem na zdravý selský rozum. Mnohému jsem se přiučil a vím, že jsem ji nečetl naposledy. Totéž doporučuji každému, kdo se chce stravovat správně a ne jen módně.

Erik PalkoTerapeut TČM a fyzioterapeut, www.erik-palko.cz

Byla jsme opravdu zvědavá, jestli se v této e-knize dozvím něco nového, jelikož mám již mnoho načteného. Ale kniha mě příjemně překvapila. Našla jsme v ní ucelené odborné informace a profesními znalostmi, kterými se prolínají osobní zkušenosti a oživují tak čtení a dodávají/navozují mu přátelské prostředí. Oceňuji i odkazy na zdroje či na detailnější rozbor k probíranému tématu. Jsem ráda za vše, co jsem se v knize dočetla. Ať to jsou informace o technologických postupech výroby nebo tipech, co zdravějšího si vložit do košíku a nebo prostě vyrobit ve vlastní kuchyni. Doporučila bych ho lidem, kteří se zajímají o to, co do svého těla pouští i těm, kteří chtějí mít ucelený přehled a dozvědět se, co je za obalem potravin

Mgr. Veronika Jelenováklinická psycholožka, www.gudeva.cz

Díky za moc zajímavý, pečlivě uspořádaný, vyvážený a informacemi nabitý ebook. Určitě zaujme ty, kdo se zajímají o to, co jedí a nakupují. Čtenář se dozví, jakou balenou vodu kupovat a jakou raději ne, pokud ji nutně potřebuje. Že není máslo jako máslo. Že mléko a maso nemusejí být jediné zdroje důležitých prvků ve výživě. Kolik „dobrot“ se skrývá v pamlscích, které nabízejí velké nákupní řetězce i malé krámky, někdy pod označením „tradiční“, které ale moc tradiční nejsou. Zorientuje se v olejích. Nabízí pro a proti GMO potravinám, aby si čtenář mohl udělat vlastní názor atd. Osobně oceňuji Veroničin přehled, ale i nadhled a nevtíravý styl podání, který nikomu nic nevnucuje, a přesto jasně vyjadřuje její vlastní postoj. Veronika čerpá ze své bohaté životní zkušenosti, která jasně určila její směřování v oblasti „vědomé“ výživy.

Lucie Křivinkováwww.luciekrivinkova.cz