Veronika Hanzlíková

10 klíčů k tajemství potravin

Chcete jíst normálně, ale tak abyste si jídlem pomáhali a ne škodili?

Chcete si konečně udělat jasno v tom, co můžete vy i vaše děti jíst bez starostí o své zdraví?

Chcete konečně pochopit, co jíst, když máte zvýšený cholesterol nebo jiné obtíže, u kterých se předpokládá souvislost s jídlem? 

Zjistěte, které potraviny můžete bez obav jíst, a kterým se obloukem vyhnout!

Vytvořila jsem pro vás e-knihu, podle které jednoduše pochopíte:​

  • Co je kvalitní jídlo, 
  • a jak si správně vybrat chutné, a přitom zdravé, potraviny.

O čem e-kniha je?

O čem není

Zajímavá a přehledná
e-kniha!

 

Od teď budete vědět,
z čeho můžete vařit,
i jaké jídlo si dát v restauracích.

Jsem Veronika Hanzlíková, těší mě. :)

Vystudovala jsem fakultu potravinářské a biochemické technologie VŠCHT a věnuji se výživě a potravinám.

  • Až po škole jsem zjistila, že sice toho vím o potravinách hodně, ale že mi v mnoha výživových směrech chybí selský rozum a respektování stravování podle ročních období.
  • Proto jsem se rozhodla propojit svoje odborné vzdělání s každodenním životem, tradicemi našich předků, poznatky vědy i východní medicínou, 
  • tak abyste i vy pochopili, že jíst rozumně a zdravě se dá úplně jednoduše bez extrémních stravovacích směrů a diet.

E-kniha má 2 části:

V první najdete jednoduše a jasně vysvětlené základy:

Popisuje celkový pohled na stravu podle ročních období a jak jíst zdravě a smysluplně i bez nejrůznějších diet a moderních trendů. Taky vám ukáže, jak a proč se inspirovat v naší stravě i principy tradiční čínské medicíny nebo ajurvédy. 

Ze všech pohledů jsem v této části vytáhla to nejlepší pro nás a naše české prostředí.

Ve druhé části se seznámíte:

Celkově v e-knize najdete

To vše vám teď nabízím v ucelené podobě 

v e-knize 10 klíčů k tajemství potravin

Ve vaší e-knize jsem našla téměř vše, co jsem potřebovala. Překvapilo mě, že nevím všechno. Například o tucích jsem toho moc nevěděla a jsem moc ráda, že už jim konečně rozumím. Díky e-knize navíc teď nakupuju jinak a čtu si složení potravin. Kvůli tomu taky půlku věcí nekoupím.

Zaujal mě i receptář a jsem moc ráda i za konzultaci. Byla moc fajn. Vůbec jsem neměla bloky cokoliv s Vámi probrat. Celkově pro mě vše mělo obrovský přínos. Doporučovala bych všem, kteří chtějí udělat něco nejen pro své tělo, ale i pro svou duši. Je to myšleno tak, že strava by měla léčit, a pokud chceme změnit stravu, tak musíme změnit i myšlení. A to s Vámi jde obojí jednoduše a laskavě.
Pavlína Kovářová
zdravotní sestra
Jako terapeut tradiční čínské medicíny jsem už poměrně navyklý na to, že se moje názory často rozcházejí s „moderními a modními“ stravovacími doporučeními. Proto jsem byl velmi zvědavý, co najdu ve Veroničině knize. Byl jsem ale víc než jen velmi mile překvapen. I když je plná informací podložených moderními výzkumy, vůbec neodporuje prastaré moudrosti čínské medicíny. Naopak je napsaná fundovaně s důrazem na zdravý selský rozum.

Mnohému jsem se přiučil a vím, že jsem ji nečetl naposledy. Totéž doporučuji každému, kdo se chce stravovat správně a ne jen módně.
Kniha se Vám povedla. Dala jste si s ní hodně práce, to je vidět. Odkazy byly taky zajímavé, něco jsem už znala, ale ráda jsem si osvěžila paměť. Některé odborné věci jsem si doplnila a srovnala, děkuji.

Mile mě překvapil Váš odkaz na "spinování" vody. 10 klíčů bych klidně doporučila všem. Laikovi ukáže potraviny z jiného úhlu a lidé jako já si v ní určitě najdou zajímavosti a hlubší souvislosti.
Jana Juříčková
konstruktérka
Díky za moc zajímavý, pečlivě uspořádaný, vyvážený a informacemi nabitý ebook. Určitě zaujme ty, kdo se zajímají o to, co jedí a nakupují. Čtenář se dozví, jakou balenou vodu kupovat a jakou raději ne, pokud ji nutně potřebuje. Že není máslo jako máslo. Že mléko a maso nemusejí být jediné zdroje důležitých prvků ve výživě. Kolik „dobrot“ se skrývá v pamlscích, které nabízejí velké nákupní řetězce i malé krámky, někdy pod označením „tradiční“, které ale moc tradiční nejsou. Zorientuje se v olejích. Nabízí pro a proti GMO potravinám, aby si čtenář mohl udělat vlastní názor atd.

Osobně oceňuji Veroničin přehled, ale i nadhled a nevtíravý styl podání, který nikomu nic nevnucuje, a přesto jasně vyjadřuje její vlastní postoj. Veronika čerpá ze své bohaté životní zkušenosti, která jasně určila její směřování v oblasti „vědomé výživy".

K e-knize dostanete tyto 4 bonusy

BONUS #1:
Tabulky všech aditiv,

která mohou být potenciálně nebo prokázaně zdraví škodlivá.

Bonus v celkové hodnotě 100 Kč získáte ZDARMA.

BONUS #2: Pracovní sešit

Přehledy nejdůležitějších a prakticky použitelných informací do vlastní kuchyně. 

Bonus v celkové hodnotě 120 Kč získáte ZDARMA.

BONUS #3: Receptář Vědomé výživy

Soubor receptů pro vaši inspiraci. 

Bonus v hodnotě 200 Kč získáte ZDARMA.

BONUS #4: Doživotní aktualizace

Vždy jednou za čas budu kontrolovat platnost uvedených odkazů a studií. V případě, že nastanou změny v oblasti výživy nebo bude nutné knihu doplnit o nové informace, zašlu vám zaktualizované vydání e-booku.

Bonus v nevyčíslitelné hodnotě získáte ZDARMA.

POZOR! MŮŽETE ZÍSKAT JEŠTĚ JEDEN DALŠÍ VELMI HODNOTNÝ BONUS!

 

SPECIÁLNÍ BONUS: 60minutová telefonická/skype nebo osobní konzultace

 

K e-knize (neboli e-booku) dostanete 60minutovou telefonickou (nebo skype či osobní – výběr je na vás) s autorkou, Veronikou Hanzlíkovou.

Konzultace zahrnuje 60 minut práce s vámi a vašimi dotazy. Objednejte si ji e-mailem nebo telefonicky. Téma a zaměření záleží jen na vás.

Je jen na vás, zda-li:

  • budete chtít zkonzultovat svoji stravu, potraviny nebo jak si vytvořit vlastní zdravější jídelníček.
  • si rozdělíte konzultaci na 2krát 30 minut nebo si připravíte dotazy a budete chtít odpovědi získat v psané formě.

Bonus v celkové hodnotě 1 700 Kč můžete získat s 20% slevou.

Otázky a odpovědi

  • Má smysl si e-knihu kupovat, když všechny informace naleznu na internetu?

Ano, má. Nabízím vám totiž UCELENÝ POHLED opravdu od ZÁKLADŮ – čím sladit, co jsou polysacharidy, jaké tuky a oleje používat, co je mastná kyselina apod. Zároveň se dozvíte také vše o GMO i bakteriích a plísních v potravinám (kdy nám prospívají a kdy škodí). To jsou znalosti a informace, které v takto celistvé podobě nikde nenajdete
 
  • Mám doma hory tištěných knih o výživě, potřebuji ještě i nějakou elektronickou?
Výhodou té elektronické je, že JEDNÍM PROKLIKEM snadno najdete původní zdroj mé inspirace a informací. Takže si uděláte ÚSUDEK SAMI, můžete objevit další zajímavosti a nemusíte běhat po knihovnách a hledat nebo kupovat další knihy. Navíc ke klasické knize neobdržíte konzultaci zdarma s autorem.
 
  • Co je v této knize o výživě nového oproti tomu, co nám tvrdí média a jiní odborníci?
Tato kniha není o výživových směrech, ale o tom, co jíme, z pohledu KVALITY a našeho ZDRAVÍ. Současně je tak akorát jednoduchá i odborná, aby pokryla vše o jídle i související témata. Při psaní jsem objevila mnohé zajímavosti, kterými jsem e-knihu okořenila – například, že rostlinka stévie se kdysi používala jako ANTIKONCEPCE nebo že existuje ZOMBIE MÁSLO.
 
  • O svoji stravu velmi dbám a mám mnoho nastudováno, bude mít pro mě e-book tu správnou hodnotu?
ANO – oproti jiným autorům přináším například neotřelý pohled na BOTULOTOXIN, salmonelu, PROBIOTIKA i antibiotika. ANO – nestavím se do role vševědoucí, ale věnuji vám bonus DOŽIVOTNÍ AKTUALIZACE o nové poznatky, studie a vědomosti, které si i já nadále vyhledávám a rozšiřuji.
 

Objednávka

POUZE E-KNIHA

(e-book)
590
  • Získáte e-book 10 klíčů k tajemství potravin
  • K němu 4 bonusy (Tabulka aditiv, Pracovní sešit, Receptář a aktualizaci)

E-KNIHA + KONZULTACE

VIP balíček
1714
  • Získáte e-book 10 klíčů k tajemství potravin
  • K němu 4 bonusy (Tabulka aditiv, Pracovní sešit, Receptář a aktualizaci)
  • PLUS NAVÍC: 60minutovou konzultaci s autorkou e-booku Veronikou Hanzlíkovou

Na následující  stránce si vyberte vaši zvolenou variantu.

Máte dotaz? Něco vám není jasné?

Napište mi na info@veronikahanzlikova.cz. Jsem tu pro vás.