10 klíčů k tajemství potravin
Chcete jíst normálně, ale tak abyste si jídlem pomáhali a ne škodili?
Chcete si konečně udělat jasno v tom, co můžete vy i vaše děti jíst bez starostí o své zdraví?
Chcete konečně pochopit, co jíst, když máte zvýšený cholesterol nebo jiné obtíže, u kterých se předpokládá souvislost s jídlem?
Zjistěte, které potraviny můžete bez obav jíst, a kterým se obloukem vyhnout!
O čem e-kniha je?
- O potravinách, které si můžete v ČR koupit nebo vypěstovat
- O informacích a tipech, které snadno použijete při svých nákupech a domácím vaření.
- O vašem výsostném právu jíst dobře a přitom to, co máte rádi.
O čem není
- O poučkách, zákazech a příkazech ve stravě.
- O vaření alá Láďa Hruška (bez urážky ;-) ).
- O jídelníčcích, kaloriích a dietách.
Zajímavá a přehledná
e-kniha!
Od teď budete vědět,
z čeho můžete vařit,
i jaké jídlo si dát v restauracích.

Jsem Veronika Hanzlíková, těší mě. :)
Vystudovala jsem fakultu potravinářské a biochemické technologie VŠCHT a věnuji se výživě a potravinám.
- Až po škole jsem zjistila, že sice toho vím o potravinách hodně, ale že mi v mnoha výživových směrech chybí selský rozum a respektování stravování podle ročních období.
- Proto jsem se rozhodla propojit svoje odborné vzdělání s každodenním životem, tradicemi našich předků, poznatky vědy i východní medicínou,
- tak abyste i vy pochopili, že jíst rozumně a zdravě se dá úplně jednoduše bez extrémních stravovacích směrů a diet.

E-kniha má 2 části:
V první najdete jednoduše a jasně vysvětlené základy:
Popisuje celkový pohled na stravu podle ročních období a jak jíst zdravě a smysluplně i bez nejrůznějších diet a moderních trendů. Taky vám ukáže, jak a proč se inspirovat v naší stravě i principy tradiční čínské medicíny nebo ajurvédy.
Ze všech pohledů jsem v této části vytáhla to nejlepší pro nás a naše české prostředí.
- O vodě (co pít a čeho se vyvarovat),
- O mase, mléku, luštěninách a jiných bílkovinách (kdy jsou prospěšné a kdy spíš škodí)
- O cukrech, sirupech, škrobech a vláknině a jak jednotlivé sacharidy rozpoznat ve složení potravin, a které jíst a které ne,
- O tucích, margarínech, olejích aneb jaké a jak je používat ve své kuchyni (a proč používat sádlo, máslo a za studena lisované tuky a ne margaríny a rafinované oleje)
- O tom, jak v kuchyni používat tzv. „nové” potraviny (quinoa, bulgur, jáhly).
Ve druhé části se seznámíte:
- Jak naložit s pohankou, dýní, náhražkami masa, rakytníkem a „novými” potravinami,
- se „zlými”, méně „zlými” i „hodným”i éčky,
- s GMO nebo-li geneticky modifikovanými organismy a potravinami,
- s plísněmi a „breberkami”, které nám nejen v jídle mohou prospívat i velmi škodit,
- s tipy a konkrétními radami, jak jednoduše jíst podle své chuti, selského rozumui současných poznatků vědy.
Celkově v e-knize najdete
- Jak se snadno zorientovat v éčkách i další "chemii" v jídle.
- V 15 kapitolách a 48 podkapitolách konkrétní rady, tipy a vlastní zkušenosti i příběhy s jídlem.
- Nejzajímavější dotazy a odpovědi, které nás v oblasti jídla trápí (ano či ne - mléko a mléčné výrobky, éčka, průmyslově zpracované potraviny).
- Informace o (staro)nových potravinách jako jsou: pohanka, rakytník, robi maso, šmakoun, quinoa a také povídání, jak jíst s chutí, zdravě a takzvaně vědomě.
To vše vám teď nabízím v ucelené podobě
v e-knize 10 klíčů k tajemství potravin
Zaujal mě i receptář a jsem moc ráda i za konzultaci. Byla moc fajn. Vůbec jsem neměla bloky cokoliv s Vámi probrat. Celkově pro mě vše mělo obrovský přínos. Doporučovala bych všem, kteří chtějí udělat něco nejen pro své tělo, ale i pro svou duši. Je to myšleno tak, že strava by měla léčit, a pokud chceme změnit stravu, tak musíme změnit i myšlení. A to s Vámi jde obojí jednoduše a laskavě.

Mnohému jsem se přiučil a vím, že jsem ji nečetl naposledy. Totéž doporučuji každému, kdo se chce stravovat správně a ne jen módně.
Mile mě překvapil Váš odkaz na "spinování" vody. 10 klíčů bych klidně doporučila všem. Laikovi ukáže potraviny z jiného úhlu a lidé jako já si v ní určitě najdou zajímavosti a hlubší souvislosti.

Osobně oceňuji Veroničin přehled, ale i nadhled a nevtíravý styl podání, který nikomu nic nevnucuje, a přesto jasně vyjadřuje její vlastní postoj. Veronika čerpá ze své bohaté životní zkušenosti, která jasně určila její směřování v oblasti „vědomé výživy".
K e-knize dostanete tyto 4 bonusy

BONUS #1:
Tabulky všech aditiv,
která mohou být potenciálně nebo prokázaně zdraví škodlivá.
Bonus v celkové hodnotě 100 Kč získáte ZDARMA.
BONUS #2: Pracovní sešit
Přehledy nejdůležitějších a prakticky použitelných informací do vlastní kuchyně.
Bonus v celkové hodnotě 120 Kč získáte ZDARMA.


BONUS #3: Receptář Vědomé výživy
Soubor receptů pro vaši inspiraci.
Bonus v hodnotě 200 Kč získáte ZDARMA.
BONUS #4: Doživotní aktualizace
Vždy jednou za čas budu kontrolovat platnost uvedených odkazů a studií. V případě, že nastanou změny v oblasti výživy nebo bude nutné knihu doplnit o nové informace, zašlu vám zaktualizované vydání e-booku.
Bonus v nevyčíslitelné hodnotě získáte ZDARMA.
POZOR! MŮŽETE ZÍSKAT JEŠTĚ JEDEN DALŠÍ VELMI HODNOTNÝ BONUS!
SPECIÁLNÍ BONUS: 60minutová telefonická/skype nebo osobní konzultace
K e-knize (neboli e-booku) dostanete 60minutovou telefonickou (nebo skype či osobní – výběr je na vás) s autorkou, Veronikou Hanzlíkovou.
Konzultace zahrnuje 60 minut práce s vámi a vašimi dotazy. Objednejte si ji e-mailem nebo telefonicky. Téma a zaměření záleží jen na vás.
Je jen na vás, zda-li:
- budete chtít zkonzultovat svoji stravu, potraviny nebo jak si vytvořit vlastní zdravější jídelníček.
- si rozdělíte konzultaci na 2krát 30 minut nebo si připravíte dotazy a budete chtít odpovědi získat v psané formě.
Bonus v celkové hodnotě 1 700 Kč můžete získat s 20% slevou.
Otázky a odpovědi
Má smysl si e-knihu kupovat, když všechny informace naleznu na internetu?
- Mám doma hory tištěných knih o výživě, potřebuji ještě i nějakou elektronickou?
- Co je v této knize o výživě nového oproti tomu, co nám tvrdí média a jiní odborníci?
- O svoji stravu velmi dbám a mám mnoho nastudováno, bude mít pro mě e-book tu správnou hodnotu?
Objednávka
POUZE E-KNIHA
(e-book)- Získáte e-book 10 klíčů k tajemství potravin
- K němu 4 bonusy (Tabulka aditiv, Pracovní sešit, Receptář a aktualizaci)
E-KNIHA + KONZULTACE
VIP balíček- Získáte e-book 10 klíčů k tajemství potravin
- K němu 4 bonusy (Tabulka aditiv, Pracovní sešit, Receptář a aktualizaci)
- PLUS NAVÍC: 60minutovou konzultaci s autorkou e-booku Veronikou Hanzlíkovou
Na následující stránce si vyberte vaši zvolenou variantu.
Máte dotaz? Něco vám není jasné?
Napište mi na info@veronikahanzlikova.cz. Jsem tu pro vás.