Chcete jíst normálně, ale tak abyste si jídlem pomáhali a ne škodili?

Chcete si konečně udělat jasno v tom, co můžete vy i vaše děti jíst bez starostí o své zdraví?

Chcete konečně pochopit, co jíst, když máte zvýšený cholesterol nebo jiné obtíže, u kterých se předpokládá souvislost s jídlem? 


Zjistěte, které potraviny můžete bez obav jíst,
a kterým se obloukem vyhnout!

Vytvořila jsem pro vás e-knihu, podle které jednoduše pochopíte:

 

- co je kvalitní jídlo,

- a jak si správně vybrat chutné, a přitom zdravé, potraviny.

Dozvíte se...

  • Pravdivé informace o jídle bez bulvárního podtónu.
  • Tipy, jak se i vy můžete snadno zorientovat v tom, co si kupujete a pak jíte.
  • Vysvětlení a přehled konkrétních a ostře diskutovaných složek potravin.
    Jako jsou éčka, ztužené tuky, palmový olej, chemikálie v potravinách, fruktózový sirup, ale i mikroorganismy listérie, salmonela nebo jiné "breberky" v jídle
Táto kniha je nabitá skvelými informáciami o poznávaní potravín. Je to nádherne ucelený zoznam položiek, na ktoré si treba dávať obzvlášť veľký pozor, aby sme svoje telo zbytočne nevystavovali priveľkému riziku ohrozenia na zdraví a vitalite. Je písaná odborne, ale stále dostatočne čitateľná aj pre úplných laikov.

Oceňujem aj mnohé recepty, ktoré boli takmer zabudnuté a tiež veľa odkazov na články a štúdie, ktoré idú do úplnej hĺbky problematiky potravín. Myslím, že by táto kniha nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Veľmi odporúčam a som rada, že ju vo svojej knižnici už mám.
Jana RadochováLife 4 You, s.r.o., www.janaradochova.sk

E-kniha vám poslouží...

  • Abyste se zorientovali ve svém jídle od jednoduchých věcí až po ty ostře sledované a diskutované.
  • Abyste jedli kvalitní, zdravá a přitom chutná jídla.
  • Abyste věděli, jaké éčko je příšerné a jaké ještě můžete akceptovat.
  • Abyste dokázali rozlišit, jaký tuk můžete použít do salátu, jaký na pečení a vaření nebo do buchty.
Byla jsme opravdu zvědavá, jestli se v této e-knize dozvím něco nového, jelikož mám již mnoho načteného. Ale kniha mě příjemně překvapila. Našla jsme v ní ucelené odborné informace a profesními znalostmi, kterými se prolínají osobní zkušenosti a oživují tak čtení a dodávají/navozují mu přátelské prostředí. Oceňuji i odkazy na zdroje či na detailnější rozbor k probíranému tématu.

Jsem ráda za vše, co jsem se v knize dočetla. Ať to jsou informace o technologických postupech výroby nebo tipech, co zdravějšího si vložit do košíku a nebo prostě vyrobit ve vlastní kuchyni. Doporučila bych ho lidem, kteří se zajímají o to, co do svého těla pouští i těm, kteří chtějí mít ucelený přehled a dozvědět se, co je za obalem potravin.
Mgr. Veronika Jelenováklinická psycholožka, www.gudeva.cz

O čem e-kniha je?

  • O potravinách, které si můžete v ČR koupit nebo vypěstovat.
  • O informacích a tipech, které snadno použijete při svých nákupech a domácím vaření.
  • O vašem výsostném právu jíst dobře a přitom to, co máte rádi.

O čem není?

  • O poučkách, zákazech a příkazech ve stravě.
  • O vaření alá Láďa Hruška (bez urážky ;-)).
  • O jídelníčcích, kaloriích a dietách.

Zajímavá a přehledná
e-kniha!

Od teď budete vědět,
z čeho můžete vařit
i jaké jídlo si dát v restauracích.

Autorka e-knihy

Jsem Veronika Hanzlíková,
těší mě. :)

Vystudovala jsem fakultu potravinářské a biochemické technologie VŠCHT a věnuji se výživě a potravinám.

Až po škole jsem zjistila, že sice toho vím o potravinách hodně, ale že mi v mnoha výživových směrech chybí selský rozum a respektování stravování podle ročních období.

Proto jsem se rozhodla propojit svoje odborné vzdělání s každodenním životem, tradicemi našich předků, poznatky vědy i východní medicínou, tak abyste i vy pochopili, že jíst rozumně a zdravě se dá úplně jednoduše bez extrémních stravovacích směrů a diet.

E-kniha má 2 části

V první najdete jednoduše a jasně vysvětlené základy:

  • o vodě (co pít a čeho se vyvarovat),
  • o mase, mléku, luštěninách a jiných bílkovinách (kdy jsou prospěšné a kdy spíš škodí)
  • o cukrech, sirupech, škrobech a vláknině a jak jednotlivé sacharidy rozpoznat ve složení potravin, a které jíst a které ne,
  • o tucích, margarínech, olejích aneb jaké a jak je používat ve své kuchyni (a proč používat sádlo, máslo a za studena lisované tuky a ne margaríny a rafinované oleje)
  • o tom, jak v kuchyni používat tzv. „nové” potraviny (quinoa, bulgur, jáhly).

Ve druhé části se seznámíte:

  • s pohankou, dýní, náhražkami masa, rakytníkem a „novými” potravinami,
  • se „zlými”, méně „zlými” i „hodným”i éčky,
  • s GMO nebo-li geneticky modifikovanými organismy a potravinami,
  • s plísněmi a „breberkami”, které nám nejen v jídle mohou prospívat i velmi škodit,
  • s tipy a konkrétními radami, jak jednoduše jíst podle své chuti, selského rozumu i současných poznatků vědy.

Celkově v e-knize najdete:

  • Jak se snadno zorientovat v éčkách i další "chemii" v jídle.
  • V 15 kapitolách a 48 podkapitolách konkrétní rady, tipy a vlastní zkušenosti i příběhy s jídlem.
  • Nejzajímavější dotazy a odpovědi, které nás v oblasti jídla trápí (ano či ne - mléko a mléčné výrobky, éčka, průmyslově zpracované potraviny).
  • Informace o (staro)nových potravinách jako jsou: pohanka, rakytník, robi maso, šmakoun, quinoa a také povídání, jak jíst s chutí, zdravě a takzvaně vědomě.

To vše vám teď nabízím v ucelené podobě v e-knize 10 klíčů k tajemství potravin

Co říkají čtenáři


Kniha se Vám povedla. Dala jste si s ní hodně práce, to je vidět. Odkazy byly taky zajímavé, něco jsem už znala, ale ráda jsem si osvěžila paměť :-) Některé odborné věci jsem si doplnila a srovnala, děkuji.

Mile mě překvapil Váš odkaz na "spinování" vody. 10 klíčů bych klidně doporučila všem. Laikovi ukáže potraviny z jiného úhlu a lidé jako já si v ní určitě najdou zajímavosti a hlubší souvislosti.
Jana JuříčkováKonstruktérka
Jako terapeut tradiční čínské medicíny jsem už poměrně navyklý na to, že se moje názory často rozcházejí s „moderními a modními“ stravovacími doporučeními. Proto jsem byl velmi zvědavý, co najdu ve Veroničině knize. Byl jsem ale víc než jen velmi mile překvapen. I když je plná informací podložených moderními výzkumy, vůbec neodporuje prastaré moudrosti čínské medicíny. Naopak je napsaná fundovaně s důrazem na zdravý selský rozum.

Mnohému jsem se přiučil a vím, že jsem ji nečetl naposledy. Totéž doporučuji každému, kdo se chce stravovat správně a ne jen módně.
Erik PalkoTerapeut TČM a fyzioterapeut, www.erik-palko.cz
Díky za moc zajímavý, pečlivě uspořádaný, vyvážený a informacemi nabitý ebook. Určitě zaujme ty, kdo se zajímají o to, co jedí a nakupují. Čtenář se dozví, jakou balenou vodu kupovat a jakou raději ne, pokud ji nutně potřebuje. Že není máslo jako máslo. Že mléko a maso nemusejí být jediné zdroje důležitých prvků ve výživě. Kolik „dobrot“ se skrývá v pamlscích, které nabízejí velké nákupní řetězce i malé krámky, někdy pod označením „tradiční“, které ale moc tradiční nejsou. Zorientuje se v olejích. Nabízí pro a proti GMO potravinám, aby si čtenář mohl udělat vlastní názor atd.

Osobně oceňuji Veroničin přehled, ale i nadhled a nevtíravý styl podání, který nikomu nic nevnucuje, a přesto jasně vyjadřuje její vlastní postoj. Veronika čerpá ze své bohaté životní zkušenosti, která jasně určila její směřování v oblasti „vědomé výživy".
Lucie Křivinkováwww.luciekrivinkova.cz
Ve vaší e-knize jsem našla téměř vše, co jsem potřebovala. Překvapilo mě, že nevím všechno :-) Například o tucích jsem toho moc nevěděla a jsem moc ráda, že už jim konečně rozumím. Díky e-knize navíc teď nakupuju jinak a čtu si složení potravin. Kvůli tomu taky půlku věcí nekoupím :-)

Zaujal mě i receptář a jsem moc ráda i za konzultaci. Byla moc fajn. Vůbec jsem neměla bloky cokoliv s Vámi probrat. Celkově pro mě vše mělo obrovský přínos. Doporučovala bych všem, kteří chtějí udělat něco nejen pro své tělo, ale i pro svou duši. Je to myšleno tak, že strava by měla léčit, a pokud chceme změnit stravu, tak musíme změnit i myšlení. A to s Vámi jde obojí jednoduše a laskavě.
Pavlína KovářováZdravotní sestra

K e-knize dostanete tyto 4 bonusy

BONUS #1: Tabulky všech aditiv,

která mohou být potenciálně nebo prokázaně zdraví škodlivá.

Bonus v celkové hodnotě 100 Kč získáte ZDARMA.

BONUS #2: Pracovní sešit

Přehledy nejdůležitějších a prakticky použitelných informací do vlastní kuchyně. 

Bonus v celkové hodnotě 120 Kč získáte ZDARMA.

BONUS #3: Receptář Vědomé výživy

Soubor receptů pro vaši inspiraci. 

Bonus v hodnotě 200 Kč získáte ZDARMA.

BONUS #4: Doživotní aktualizace

Vždy jednou za čas budu kontrolovat platnost uvedených odkazů a studií. V případě, že nastanou změny v oblasti výživy nebo bude nutné knihu doplnit o nové informace, zašlu vám zaktualizované vydání e-booku.

Bonus v nevyčíslitelné hodnotě získáte ZDARMA.

POZOR! MŮŽETE ZÍSKAT JEŠTĚ JEDEN
DALŠÍ VELMI HODNOTNÝ BONUS!

SPECIÁLNÍ BONUS: 60minutová telefonická/skype nebo osobní konzultace

K e-knize (neboli e-booku) dostanete 60minutovou telefonickou (nebo skype či osobní - výběr je na vás) s autorkou, Veronikou Hanzlíkovou.

Konzultace zahrnuje 60 minut práce s vámi a vašimi dotazy. Objednejte si ji e-mailem nebo telefonicky. Téma a zaměření záleží jen na vás.

Je jen na vás, zda-li:

  • budete chtít zkonzultovat svoji stravu, potraviny nebo jak si vytvořit vlastní zdravější jídelníček.
  • si rozdělíte konzultaci na 2krát 30 minut nebo si připravíte dotazy a budete chtít odpovědi získat v psané formě.

Bonus v celkové hodnotě 1 000 Kč můžete získat s 50% slevou.

Zvolte si variantu, kterou chcete

Do půlnoci 22.7. si objednejte e-knihu (i e-knihu s konzultací) se 40 % slevou.

POUZE
E-KNIHA (= E-BOOK)
590 Kč
354 Kč
Získáte e-book 10 klíčů k tajemství potravin
K němu 4 bonusy (Tabulka aditiv, Pracovní sešit, Receptář a aktualizaci)





Za e-bookem a všemi bonusy si opravdu stojím a věřím, že jsou velmi hodnotné. Proto vám nabízím 30denní garanci vrácení peněz v případě, že e-book nebo bonusy nesplní vaše představy a očekávání. Stačí, když mi do 30 dnů od zakoupení napíšete a já vám bez otázek vrátím peníze. 

Otázky a odpovědi

  • Má smysl si e-knihu kupovat, když všechny informace naleznu na internetu?
    Ano, má. Nabízím vám totiž UCELENÝ POHLED opravdu od ZÁKLADŮ - čím sladit, co jsou polysacharidy, jaké tuky a oleje používat, co je mastná kyselina apod. Zároveň se dozvíte také vše o GMO i bakteriích a plísních v potravinám (kdy nám prospívají a kdy škodí). To jsou znalosti a informace, které v takto celistvé podobě nikde nenajdete
  • Mám doma hory tištěných knih o výživě, potřebuji ještě i nějakou elektronickou?
    Výhodou té elektronické je, že JEDNÍM PROKLIKEM snadno najdete původní zdroj mé inspirace a informací. Takže si uděláte ÚSUDEK SAMI, můžete objevit další zajímavosti a nemusíte běhat po knihovnách a hledat nebo kupovat další knihy. Navíc ke klasické knize neobdržíte konzultaci zdarma s autorem.
  • Co je v této knize o výživě nového oproti tomu, co nám tvrdí média a jiní odborníci?
    Tato kniha není o výživových směrech, ale o tom, co jíme, z pohledu KVALITY a našeho ZDRAVÍ. Současně je tak akorát jednoduchá i odborná, aby pokryla vše o jídle i související témata. Při psaní jsem objevila mnohé zajímavosti, kterými jsem e-knihu okořenila - například, že rostlinka stévie se kdysi používala jako ANTIKONCEPCE nebo že existuje ZOMBIE MÁSLO.
  • O svoji stravu velmi dbám a mám mnoho nastudováno, bude mít pro mě e-book tu správnou hodnotu?
    ANO - oproti jiným autorům přináším například neotřelý pohled na BOTULOTOXIN, salmonelu, PROBIOTIKA i antibiotika. ANO - nestavím se do role vševědoucí, ale věnuji vám bonus DOŽIVOTNÍ AKTUALIZACE o nové poznatky, studie a vědomosti, které si i já nadále vyhledávám a rozšiřuji. ANO - protože můžete do 30 dní od zaplacení požádat o vrácení peněz, pokud tu správnou hodnotu pro sebe nenaleznete.

Objednejte si e-knihu i s bonusy právě teď

Plus jeden další bonus dle vašeho výběru

POUZE
E-KNIHA (= E-BOOK)
590.00 Kč
Získáte e-book 10 klíčů k tajemství potravin
K němu 4 bonusy (Tabulka aditiv, Pracovní sešit, Receptář a aktualizaci)





Máte dotaz? Něco vám není jasné? Napište mi na info@veronikahanzlikova.cz. Jsem tu pro vás.