Znáte med, cibuli, máslo,
lněná semínka a třeba maliny?

Chcete vědět, proč se tak hloupě ptám, když tohle zná každý?


 No... protože to jsou (super) potraviny
a jsou levnější než ty cizí a hlavně jsou "naše".

Povím vám vše o českých (super)potravinách 
a naučím vás je jednoduše používat.

Vše najdete v e-knize 
21 příběhů českých superpotravin
aneb když jídlo mluví. 

Naučím vás...

  • V čem jsou české a slovenské superpotraviny prospěšné.
  • Jak vyměnit cukr jednoduše za med a drahou quinou za lněná semínka.
  • Mnoho dalších a jednoduchých fíglů pro zpestření jídelníčku.

Nová e-knížka od Veroniky mě prostě bavila! Není v ní, kolik kalorií smím nebo nesmím zkonzumovat, ani jaké potraviny jíst a jaké ne. Namísto toho si přečtete zajímavosti o běžných surovinách.

V úvodu se Verča věnuje představení základních myšlenek čínské medicíny, která se jako nitka vine celou knihou. Vše je doplněno milými příhodami z osobního života a vzpomínkami z dětství. Když si v pošmourném večeru čtete o borůvkách nebo rybízu, hned je léto o něco blíž...

Zdeňka Tejkalová Lektorka

Pochopíte...

  • Jak jíst jinak za teplých dní a jinak v mrazivé zimě.
  • Jak jíst jednoduše podle ročních období.
  • Jak využít skrytý potenciál a energie potravin z našich polí, zahrad a farem.

Upřímně... je to naprostá bomba! Nikdy jsem nečetla tak čtivou knihu o potravinách! Veronika má dar sdělit informace poutavě, a tak jsem měla za dva dny přečteno. Nečekejte žádnou nudnou příručku o tom, kolik která potravina obsahuje vitamínů, ale připravte se na krásné příběhy, inspirace a zkušenosti, které Veronika za celý život nasbírala. Dokáže potravinám naslouchat a vycítit, co nám třeba rajčata chtějí sdělit a jak nám může jejich konzumace pomoci.

Tato kniha by rozhodně neměla chybět v žádné kuchyni. Proč jíst potraviny, které k nám musely přeletět půlku zeměkoule, když tady v Čechách máme takové klenoty?

Martina DoubkováAutorka projektu Jóga Doma, www.martinadoubkova.cz

Objevíte...

  • Víc o tom, které jídlo, kdy a také proč zahřívá nebo chladí.
  • Stravu podle našich předků.
  • Stravu z pohledu východních medicín, tedy i tradiční čínské medicíny (TČM).

Děkuji za e-knihu 21 příběhů. Tolik mě to zaujalo, že jsem s rodinnými přestávkami celý den četla. Veronika píše tak lehce a děj krásně plyne, že se to čte jedna báseň.

Dočetla jsem k podzimu a pak dostala takovou chuť na opečené hrušky se skořicí, o kterých Veronika píše, že jsem se hned musela pustit do vaření. Ještě teď se olizuji při myšlence na tu dobrotu - hrušky na másle a skořici jsou přesně to, co mi teď v zimě povzneslo náladu a zahřálo.

Iva JančíkováEkonomka a podporovatelka regionálních potravin, www.farmyliberecka.cz

E-kniha ve stylu románu.

Žádná obyčejná výživová příručka.

Alternativně i klasicky.

Laicky i odborně.

Každý si najde svoje.

Autorka e-knihy

Jsem Veronika. Ta, která mluví s jídlem. Ta, která zná lokální superpotraviny.

  • Inženýrka biochemie a potravinářské technologie.
  • Žena, kterou zajímá kvalitní jídlo a povídá si s potravinami.
  • Matka a manželka, která chce pro svoji rodinu i sama sebe zdravé jídlo bez diet a konkrétních stravovacích systémů.

S energií vichřice, klidnou sílou vánku a zdravým selským rozumem... takhle propojuji znalosti o potravinách s jejich povídáním.

V e-knize na vás čekají

  • Středoevropské superpotraviny, které jednoduše vypěstujeme nebo koupíme za slušné peníze. Zajímavosti o jejich původu, prospěšnosti i případné škodlivosti.
  • Jak jíst v souladu s ročním obdobím.
  • Informace o vitamínech, minerálních a zdraví prospěšných látkách.
  • Lidová moudrost, ajurvéda a tradiční čínská medicína neboli menu z českých luhů a hájů okořeněné selským rozumem i asijskými medicínami.
  • Vše o tepelném účinku jídla a informace o jin a jang v naší stravě.
  • Původ našich superpotravin a čím nám prospívají.
  • Příběhy nejen o potravinách a jídle, ale i o životě.
  • Skryté energie a vzkazy důležité pro naši psychickou a zdravotní pohodu.

Obsah e-knihy
(e-booku)

  • Jídlo a potraviny podle ročních období inspirované zkušenostmi našich předků i tradiční čínské medicíny.
  • Alternativní pohledy na naši stravu (jin-jang, termické vlivy, čakry a vliv potravin).
  • Jaro - brokolice, řeřicha a ocet.
  • Léto - rybíz, borůvky, maliny, ostružiny a rajčata.
  • Pozdní léto - hrušky, ořechy, dýně a houby.
  • Podzim - červená řepa, cibule, česnek a šípky.
  • Zima - lněné semínko a olej, máslo, sádlo, med a zelí.

Co říkají čtenáři

Díky této knížce si možná i vy zavzpomínáte na své dětství. Mně jednotlivé příběhy evokovaly řadu situací, které jsem v dětství prožila a příjemně jsem si zavzpomínala.

Iva JančíkováEkonomka a podporovatelka regionálních potravin, www.farmyliberecka.cz

Líbí se mi Tvůj lidský, selský rozum, přístup a něha, která v tom fakt je. Myslím, že e-kniha bude mít velký přínos pro ostatní díky celistvému pohledu.

Darina Šindelářová Autorka e-kuchařky 21 českých supepotravin na talíři, www.darinasindelarova.cz

Při čtení jsem měla pocit, že jsem vstoupila do místnosti plné polštářků a jemné hudby. Přestože je Veroniky e-kniha o něčem zcela jiném než je ženský prostor k rozjímání, dostalo se mi nádherného pohlazení. To, co jsem objevila, je naprosto úchvatné a hlavně konečně ukazuje jídlo ve světle, v jakém ho ještě nikdo neukázal!

Eva Pitnerová Vědma, www.evapitnerova.cz

K e-knize dostanete tyto 3 bonusy

BONUS #1: Tipy na stravu podle čínské medicíny (TČM) pro jednotlivá roční období

S každým ročním obdobím obdržíte několik stránek nejdůležitějších tipů od Ing. Michaely Dvořáčkové, odbornice na dietetiku pěti elementů - alias stravu v souladu s TČM.

Bonus v celkové hodnotě 300 Kč získáte ZDARMA.

BONUS #2: Facebooková uzavřená skupina

Konzultace a sdílení receptů a informací o potravinách (nejen českých superpotravin) se mnou, Darinou Šindelářovou a ostatními čtenáři v uzavřené facebookové skupině Máme rádi české potraviny.

BONUS #3: Doživotní aktualizace

Vždy jednou za čas budu kontrolovat platnost uvedených odkazů a informací. V případě, že bude nutné knihu doplnit o nové informace, zašlu vám zaktualizované vydání e-knihy.

Bonus v nevyčíslitelné hodnotě získáte ZDARMA.

POZOR! MŮŽETE ZÍSKAT JEŠTĚ AŽ DVA DALŠÍ VELMI HODNOTNÉ BONUSY!

E-knihu (e-book) si můžete pořídit ve 3 variantách

Detaily k bonusům navíc najdete níže pod ceníkem.

E-KNIHA
+ KONZULTACE
1090.00 Kč
590.00 Kč
Získáte e-book 21 českých superpotravin
K němu 3 bonusy (Tipy čínské medicíny, Fb skupinu a aktualizaci)
PLUS NAVÍC: 30minutovou konzultaci s autorkou e-booku Veronikou Hanzlíkovou
E-KNIHA
+ E-KUCHAŘKA
839.00 Kč
590.00 Kč
Získáte e-book 21 českých superpotravin
K němu 3 bonusy (Tipy čínské medicíny, Fb skupinu a aktualizaci)
PLUS NAVÍC: Exkluzivní e-kuchařka 21 českých superpotravin na talíři od Dariny Šindelářové

BONUS NAVÍC #1: 30minutová telefonická konzultace

30 minutový telefonický pokec s autorkou e-knihy o tom, jaké potraviny podpoří právě vás a proč máte rádi třeba ředkvičky a ne červenou řepu. Nebo milujete colu a chlebíčky?

Je jedno, co z jídla milujete :-) Vše o jídle probereme v rámci zkrácené konzultace Výživa a potraviny s celostním pohledem na vaše jídlo i život.

Bonus v celkové hodnotě 500 Kč můžete získat ZDARMA.

BONUS NAVÍC #2: Exkluzivní e-kuchařka 21 českých superpotravin na talíři od Dariny Šindelářové

V současné době je k dispozici jen pro čtenáře 21 příběhů.

Autorka, Darina Šindelářová, pro vás připravila všechny superpotraviny na talíři - od polévek, přes hlavní jídla, zdravá dochucovadla až po dezerty. Základní informace o e-kuchařce naleznete zde.

Bonus v celkové hodnotě 249 Kč můžete získat ZDARMA.

Za e-bookem a všemi bonusy si opravdu stojím a věřím, že jsou velmi hodnotné. Proto vám nabízím 30denní garanci vrácení peněz v případě, že e-book nebo bonusy nesplní vaše představy a očekávání. Stačí, když mi do 30 dnů od zakoupení napíšete a já vám bez otázek vrátím peníze. 

Otázky a odpovědi

  • Má smysl si e-knihu kupovat, když všechny informace naleznu na internetu?
    Jsem si jistá, že mnohé z informací v e-knize budou pro vás nové nebo minimálně v podobě, která vás inspiruje k experimentům se známou potravinou nebo jejím zařazením do vaší stravy. Navíc nikde jinde nenajdete UCELENÉ povídání o ČESKÝCH superpotravinách, jejich historii a obsahu zdraví prospěšných látek (včetně upozornění i na jejich rizika při konzumaci).
  • Mám doma hory tištěných knih o výživě, potřebuji ještě i nějakou elektronickou?
    Toto není klasická kniha o výživě. V e-knize naleznete kromě klasického pohledu na potraviny i ty ALTERNATIVNÍ, objevíte zajímavé příběhy i tajemství potravin, které možná věděli dřív naše praprababičky a Číňané, ale my už je pozapomněli. U klasícké knihy nemáte možnost komunikace s autorem, konzultace nebo facebookové skupiny Máme rádi české potraviny.
  • A to je jen e-kniha?
    Ne. Máte bonusy v hodnotě 1100 Kč. Získáte INSPIRACI na to, jak známé potraviny používat a užívat nejen v kuchyni a navíc ještě můžete do 30 dní POŽÁDAT O VRÁCENÍ PENĚZ bez udání důvodu.

Co ještě říkají čtenáři o e-knize

Tato kniha je ještě mnohem lepší, vyspělejší, čtivější a dokonce vtipnější než Veroničina první e-kniha 10 klíčů k tajemství potravin, kterou mám taky. I v téhle najdete mnoho důležitých informací. Jen tady však na mě dýchla vůně mého dětství a všech ročních období. Je to způsobem jakým Veronika „vypráví“ a i tím, že popisuje potraviny, které jsou naše a vlastně spoluvytváří domov.

Úplně mimochodem a s lehkostí mě „přinutila“ koupit si dnes lněné semínko a pustit se do přípravy dlouho odkládané kvašené zeleniny. I když si myslíte, že naše „superpotraviny“ znáte jako své boty, věřte mi, mají vás čím překvapit. Doporučuji všem, které zajímá, co jí a jsou zastánci českých a slovenských potravin.

Erik PalkoFyzioterapeut, www.erik-palko.cz

Na trhu jsou spousty kuchařek a teorií o výživě, ale na e-knize se mi líbí lehkost a vtip, se kterým Veronika předkládá i hodně zajímavé a komplexní informace. Já mám ráda východní filozofii, praktikuji Reiki, nahlédla jsem i na makrobiotiku a dávám Veronice plně za pravdu, že si každý musí tu svou misku naplnit sám podle sebe. Nic není dogma, jak taky píše ve své báječné knížce.

Doporučuji všem, kterým není jedno, čím krmí své tělo a někdy i svoji duši.

Jana Juříčková Konstruktérka

Objednejte si e-knihu i s bonusy právě teď

Plus až 2 další bonusy dle vašeho výběru

E-KNIHA
+ KONZULTACE
1090.00 Kč
590.00 Kč
Získáte e-book 21 českých superpotravin
K němu 3 bonusy (Tipy čínské medicíny, Fb skupinu a aktualizaci)
PLUS NAVÍC: 30minutovou konzultaci s autorkou e-booku Veronikou Hanzlíkovou
E-KNIHA
+ E-KUCHAŘKA
839.00 Kč
590.00 Kč
Získáte e-book 21 českých superpotravin
K němu 3 bonusy (Tipy čínské medicíny, Fb skupinu a aktualizaci)
PLUS NAVÍC: Exkluzivní e-kuchařka 21 českých superpotravin na talíři od Dariny Šindelářové

Máte dotaz? Něco vám není jasné? Napište mi na info@veronikahanzlikova.cz. Jsem tu pro vás.