Taky máte pocit, že máme v Česku a na Slovensku skvělé superpotraviny?

A taky si myslíte, že:

  • se význam cizokrajných superpotravin přeceňuje a zapomíná se na náš rybíz, med, máslo, maliny...?
  • je škoda nevyužívat zdraví prospěšných účinků českých superpotravin?
  • jsou české a slovenské superpotraviny levnější a hlavně naše?

Chcete praktického průvodce světem a recepty z našich superpotravin jako je med, česnek, cibule...?

NOVĚ

TIŠTĚNÁ KNIHA

PŘÍBĚHY ČESKÝCH SUPERPOTRAVIN

  • Chcete i vy využívat zdraví prospěšných účinků českých superpotravin pro sebe a svoji rodinu?

  • Potřebujete jednoduchého průvodce stravou podle ročních obdobích okořeněného informacemi o českých superpotravinách a milými příběhy?

Od začátku března 2019 na Hithit.cz si poříďte nejen tištěnou knihu,
ale i nejrůznější odměny související s tématem (super)potravin.

Kniha už je z 80 % připravená
a dozvíte se z ní...

  • V čem jsou české a slovenské superpotraviny prospěšné.
  • Jak vyměnit cukr jednoduše za med a drahou quinou za lněná semínka.
  • Mnoho dalších a jednoduchých fíglů pro zpestření jídelníčku.

Původně e-kniha od roku 2017...

  • Jak jíst jinak za teplých dní a jinak v mrazivé zimě.
  • Jak jíst jednoduše podle ročních období.
  • Jak využít skrytý potenciál a energie potravin z našich polí, zahrad a farem.

Upřímně... je to naprostá bomba! Nikdy jsem nečetla tak čtivou knihu o potravinách! Veronika má dar sdělit informace poutavě, a tak jsem měla za dva dny přečteno. Nečekejte žádnou nudnou příručku o tom, kolik která potravina obsahuje vitamínů, ale připravte se na krásné příběhy, inspirace a zkušenosti, které Veronika za celý život nasbírala. Dokáže potravinám naslouchat a vycítit, co nám třeba rajčata chtějí sdělit a jak nám může jejich konzumace pomoci.

Tato kniha by rozhodně neměla chybět v žádné kuchyni. Proč jíst potraviny, které k nám musely přeletět půlku zeměkoule, když tady v Čechách máme takové klenoty?

Martina DoubkováAutorka projektu Jóga Doma, www.martinadoubkova.cz

Nyní s novými superpotravinami a recepty,

ale stále o ...

  • o tom, které jídlo, kdy a také proč zahřívá nebo chladí.
  • o stravě podle našich předků.
  • o stravě z pohledu východních medicín, tedy i tradiční čínské medicíny (TČM).

Děkuji za e-knihu 21 příběhů a moc se těším na její tištěnou podobu. Tolik mě to zaujalo, že jsem s rodinnými přestávkami celý den četla. Veronika píše tak lehce a děj krásně plyne, že se to čte jedna báseň.

Dočetla jsem k podzimu a pak dostala takovou chuť na opečené hrušky se skořicí, o kterých Veronika píše, že jsem se hned musela pustit do vaření. Ještě teď se olizuji při myšlence na tu dobrotu - hrušky na másle a skořici jsou přesně to, co mi teď v zimě povzneslo náladu a zahřálo.

Iva JančíkováEkonomka a podporovatelka regionálních potravin, www.farmyliberecka.cz

Kniha ve stylu románu.

Žádná obyčejná výživová příručka.

Alternativně i klasicky.

Laicky i odborně.

Každý si najde svoje.

Autorka knihy (původně e-knihy)

Jsem Veronika. Ta, která mluví s jídlem. Ta, která zná lokální superpotraviny.

  • Inženýrka biochemie a potravinářské technologie.
  • Žena, kterou zajímá kvalitní jídlo a povídá si s potravinami.
  • Matka a manželka, která chce pro svoji rodinu i sama sebe zdravé jídlo bez diet a konkrétních stravovacích systémů.

S energií vichřice, klidnou sílou vánku a zdravým selským rozumem... takhle propojuji znalosti o potravinách s jejich povídáním.

Máte dotaz? Něco vám není jasné? Napište mi na verca@veronikahanzlikova.cz.

Jsem tu pro vás.