Vědomá a laskavá výživa
Jednoduchost, laskavost a selský rozum v jídle.
Můžete jíst sebelíp, ale když budete i to nejzdravější jídlo jíst jen proto,
že je to „trendy“, nebudete zdravější.
Naučím vás, jak porozumět potřebám svého těla a jíst tak, aby jste podpořili svoje zdraví.
Jsem odbornice na potraviny a výživu – biochemička, potravinářská technoložka a výživová koučka.
Rozumím nejen kvalitě a složení potravin, ale také souvislostem mezi jídlem, vašimi emocemi a zdravím.
Moje filozofie
Rozum a laskavost musí jít ruku v ruce s intuicí i porozuměním toho, co jíme a co potřebujeme právě teď jíst.
Články na blogu

Káva aneb nezatracuj jídlo nebo nějakou potravinu jen proto, že ti zrovna teď nedělá dobře [nejen při ulcerózní kolitidě a Crohnově chorobě]
Přemýšlela jsem, jak bych zhodnotila rok 2022. A napadlo mě slovo KAFE. V roce 2022 jsem totiž začala pít kafe! Předtím jsem ho nepila hlavně

Vánoční cukroví jinak – je zdravější cukr free a raw cukroví než to běžné? [plus recepty]
Cukr free a raw cukroví? Jsou zdravější variantou vánočních dobrot? Ano i ne. Odpovědi najdete v článku včetně receptů nebo odkazů na ně. Já se

Cestovatelský deník č. 3 – ZOO Zlín, Kopřivnice, Olomouc a Odry
Miluju Moravu. Zaprvé proto, že jsem se na Moravě (jihozápadní) narodila. Zadruhé proto, že miluju srdečnost velké části obyvatel. Směrem na sever už je to
Subscribe To Get Special Offer
Molestie amet tempor, diam id magna ridiculus tincidunt cursus curabitur non ipsum mattis in vel venenatis nam enim facilisis mi, egestas metus, nunc at.