O čem je a není…

Nedávno jsem dostala několik moc hezkých zpětných vazeb na moji e-knihu o potravinách a jídle. Kniha není o zdravé stravě tak, jak ji znáte z běžných knih a webových stránek. Ani není jen pro milovníky zdravého životního stylu.

  • Je o potravinách a jídle bez příkras i bez bulvárního podtónu.
  • Je o lásce k jídle i o úctě k lidem. O úctě k vám, čtenářům, kteří si sami vyhodnotíte, co je dobré pro vás a pro vaše děti a blízké.

“Zaujme ty, kdo se zajímají o to, co jedí a nakupují.” Napsala mi autorka stránek Biománie – myslím EKOlogicky, Lucie Křivinková.

Ve své recenzi mi poslala krásné shrnutí toho, o čem 10 klíčů k tajemství potravin aneb jak nesednou na lep potravinářskému průmyslu opravdu JE. Proto jsem se rozhodla se o její slova podělit i s vámi:

Díky za moc zajímavý, pečlivě uspořádaný, vyvážený a informacemi nabitý ebook.

Čtenář se dozví – jakou balenou vodu kupovat a jakou raději ne, pokud ji nutně potřebuje. Že není máslo jako máslo, ani že mléko a maso nemusejí být jediné zdroje důležitých prvků ve výživě. Zjistí, kolik „dobrot“ se skrývá v pamlscích, které nabízejí velké nákupní řetězce i malé krámky – někdy pod označením „tradiční“, které ale moc tradiční nejsou.

Hardcover Book MockUp ebookPaní Lucie mi dále napsala:

Čtenář se zorientuje snadno v tucích a olejích. Nabízí pro a proti GMO potravinám, aby si čtenář mohl udělat vlastní názor atd. Osobně oceňuji Veroničin přehled, ale i nadhled a nevtíravý styl podání, který nikomu nic nevnucuje, a přesto jasně vyjadřuje její vlastní postoj. Veronika čerpá ze své bohaté životní zkušenosti, která jasně určila její směřování v oblasti „vědomé“ výživy.

Další žena, paní Jana Radochová, mi napsala:

Táto kniha je nabitá skvelými informáciami o poznávaní potravín. Je to nádherne ucelený zoznam položiek, na ktoré si treba dávať obzvlášť veľký pozor, aby sme svoje telo zbytočne nevystavovali priveľkému riziku ohrozenia na zdraví a vitalite.

Je písaná odborne, ale stále dostatočne čitateľná aj pre úplných laikov. Oceňujem aj mnohé recepty, ktoré boli takmer zabudnuté a tiež veľa odkazov na články a štúdie, ktoré idú do úplnej hĺbky problematiky potravín. Myslím, žeby táto kniha nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Veľmi odporúčam a som rada, že ju vo svojej knižnici už mám.

Největší ocenění

Ale největší ocenění, jehož se mi k mé e-knize dostalo, bylo od mého tchána. Často si ho totiž beru ve výživě “na paškál” a tak mě potěšilo, že po přečtení řekl, že se mu dobře četla. Navíc, jemu jsou informace o “zdravé” stravě a výživě naprostý šumák a přesto si v ní našel i on “to svoje” :-)

Veronika Hanzlíková
Jsem mladá žena, ale zažila jsem ve svém životě už mnoho bolesti. Po stránce fyzické i psychické. To mě dovedlo k tomu, že pomáhám ostatním nejen v oblasti výživy a toho, co jíst, ale i v oblasti zdravotní prevence. Důležitou kapitolou mé práce je podpora ostatních, kteří mají zažívací obtíže. Především střevním záněty. Učím nás všechny, včetně sama sebe, jak žít a jíst kvalitně v nejrůznějších obdobích života. Jsem autorkou dvou elektronických knih: - 10 klíčů k tajemství potravin>> - 21 příběhů českých superpotravin>> Pro čtenáře z řad osob se střevními záněty jsem připravila příručku a videokurz: - Ulcerózní kolitida a Crohnova choroba - jak žít a jíst kvalitně>> Věnuji se také celostnímu poradenství pro zdravotní prevenci a výživu. Více o mně si přečtěte zde>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *